Jamones y Cecinas R.Domingo S.L.        Gif de Bandera de Noruega

Velkommen til nettsiden til «Jamones y  Cecinas R.Domingo», som ligger i byen La Iglesuela del Cid (Teruel) til 1227 moh, i hjertet av fjellene i Teruel Maestrazgo.

Vi er en familiebedrift i flere tiår har vi vært dedikere oss til tørking av skinke ogtørket oksekjøtt oksen i vår tørketrommel plassert i samme lokalitet. Alt dette i et rammeverk for å kurere det som gir produktet en unik tekstur og kvalitet, samt densunike smak og aroma.

Vi vet hvordan du skal velge råstoff av kvalitet og vårt engasjement og hardt arbeid gjør alt dette for at sluttresultatet er en delikatesse. Vi skiller oss gjennom prosessen med lufttørking, som gir en smak og tekstur helt forskjellig fra skinka.

Klimaet på La Iglesuesla del Cid, Teruel, er egnet for tørking av skinke og produserer enhøy kvalitet.

 

Forretninger

jamon jamones cecina teruel iglesuela cidI vår butikk ligger i sentrum av byen La Iglesuela del Cid, finne alle de produktene vi har blitt kjent: vår kjeller skinke, spekeskinke «The Pepper» opprinnelsesbetegnelse, delikatesser som spekeskinker i våre dryers, den padle Craft gjør jerky og et bredt utvalg av hjemmelagde pølser.

Vi har også stolte i butikken vår har en utvalgt rekke viner av Aragon, følge dem ideelle for noen av våre produkter er leget.

Vi har også ost fra regionen i sine helbredet og semi-herdet varianter, som også er perfekt med en plate av skinke eller pølse.

Pates av ulike slag, blant hvilke sort oliven pate typisk for regionen.

Keramiske prøver av Teruel, som en gang gjorde berømt i denne provinsen for sine deler og deres særegne dekorasjon i grønn og er priset i dag dekorasjon stykker.

Vi tilbyr skiver og vakuumpakket på den tiden.

Spesialisering i skuffer av pølser, kan vi komponere et brett av pølser som passer din smak og preferanser for deg å ta bare det du elsker. Nyt huset all smaken av mesterskap eller lage en gave.

 

La Iglesuela del Cid

Iglesuela del CidDen Iglesuela del Cid er en kommune i provinsen Teruel i regionen av Mastery. Det ble erklært historisk-kunstnerisk område i 1982.

I sin 40,29 km ² kan nyte et kontinentalt klima, vakker natur, fotturer og utmerket service i lokale bedrifter.

Hun var berømt for dedikasjon hans til ull handel, som er frukten av rikdom som viser gater med staselige boliger Aragonese stil, med grasiøse tre takskjegget, de fleste av XV til XVII. Ved siden av dem tårnet Nublos og over byen, en del av det gamle palasset Templar (XIII), og Kirken av det Renselse, arbeidet av det syttende århundre.

I nærheten inkluderer helligdommen for Vår Frue av Cid (XVI-XVIII), som har inskripsjoner ibéricas.La Morrón Peña, nettstedene av sjalet og Rambla de las Truchas, er steder du kan lage fine utflukter.

Skjønnheten og utmerket bevaring av sentrum opptjent i 1982 bli erklært en historisk-kunstnerisk område. Det finnes mange palasser som vi går på brosteinsbelagte gater, husene står Guijarro, ALIAGA og stor og flott eksempler på Aragonese Renaissance-modellen. Perfekte regningen boder i stein, store vinduer og buer galleri med tre takskjegget jobbet som en cap, er hovedtrekkene i disse bygningene som er dekorert med forseggjorte gårdsrom brostein.

Iglesuela del Cid, TeruelKryssing en fantastisk gotisk bue deg tilgang til en av de mest sjarmerende områdene, Plaza Mayor. Her bygninger er konsentrert i svært ulike egenskaper. Av alle disse står rådhuset, bygget mellom XIII, XIV og XV i hva som var Tower of Nublos, gamle tårnet som beskyttet byen. Den nedre delen presenterer en bit består av en spiss bue. I interiøret sitt Mudejar taket dekorerer sin plenumssalen.

Uten å forlate Plaza Mayor-Daudén Matutano House (attende århundre) åpner sine dører for å vise sine vakre barokke interiør og en av de fineste eksemplene på keiserlig trapp i Aragon. I dag er denne bygningen har blitt pusset opp som en gjestegård Maestrazgo

 
 
 

Kontakt

Du kan kontakte oss ved å:
Telefon: +34 964 443 400
E-post: info@jamonesycecinas.com

© Copyright Jamonesycecinas.com. All rights reserved.